Betalen kan snel en veilig via iDeal. Ook kan je er voor kiezen om het geld via de bank over te maken. In sommige gevallen, zoals bij het ophalen op het bezoekadres (alleen op afspraak) kan er contant betaald worden.

Ben je niet tevreden over een artikel of past het niet? Dan is ruilen of retourneren binnen 7werkdagen na ontvangst van je bestelling mogelijk. Bij retournering ontvang je het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) terug. Dit is uiteraard niet mogelijk bij de op maat gemaakte kleding. Bij de andere kleding en schoenen geldt dit alleen indien deze ongedragen en in originele staat zijn en voorzien van originele labels en etiketten.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Als je het artikel wilt retourneren, zorg je ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt. Dit bespaart jou, en ons, in het geval van een klacht tijd en moeite.

Geef een antwoord