Voor alle rokken geldt dat ze in effen of noppen en in elke gewenste kleur kunnen worden gemaakt. Als je contact met me opneemt, kunnen we in overleg de stofkeuze bepalen.

Model 1

Dit model sluit vanaf de taille tot aan de heupen nauw aan en waaiert dan uit tot ongeveer een hele cirkel. Je kunt het punt tot waar de rok aansluit zelf bepalen. Wil je hem tot onder je billen strak of juist daarboven? Net wat je wilt en wat bij jouw figuur mooi staat. Dit model heeft 2 cirkelstroken en kan tegengevoerd worden met een contrasterende kleur. Of zoals hier op de foto met papernylon gevoerd en afgezet met ruches. De stroken kunnen ook afgezet worden met een bies in dezelfde of een contrasterende kleur. Rok nummer 5 is hetzelfde model maar dan met één strook en model 5 heeft ingezette punten. Bij model 1 zijn deze verwerkt in de panden wat een rustiger beeld geeft met stippen maar waardoor je wel weer meer stof nodig hebt.

Prijslijst model 1

Zonder contrast, met bies = €155,-

Inclusief stof = €229,-

Met contrast = €175,-

Inclusief stof = €299,-

[line type=”1″]

Model 2

Model 2 heeft een glad heupstuk en waaiert dan uit naar een hele cirkel. Toch is deze rok aanzienlijk minder wijd dan model 1 of 5 Dat maakt deze rok minder geschikt voor alle dansen. Voor de Sevillanas is hij wel geweldig!

Ook dit model kan zoals alle modellen tegengevoerd worden en wordt dan dus ook weer wat zwaarder, of kan ook weer met een bies afgezet worden. Op de foto is de rok met een contrastkleur tegengevoerd wat altijd een leuk effect geeft.

Prijslijst model 2

Zonder contrast met bies = €145,-

Inclusief sto = €219,-

Met contrast = €165,-

Inclusief stof = €285,-

[line type=”1″]

Model 3

Deze rok heeft ook een glad heupstuk en van daaruit waaiert hij uit tot een hele cirkel. Dit model heeft een cirkelstrook die op de foto is afgezet met een contrasterende bies. Ook deze rok kan uiteraard tegengevoerd worden met een andere kleur.

Prijslijst model 3

Zonder contrast met bies = €139,-

Inclusief stof = €185,-

Met contrast = €155,-

Inclusief stof = €235,-

[line type=”1″]

Model 4

Dit is hetzelfde model als rok 2, maar nu met drie cirkelstroken. Ook deze rok is wat minder wijd, net zoals model 2. Omdat dit model tegengevoerd is met een conrast kleur zit er wel tien meter stof in!

Prijslijst model 4

Zonder contrast met bies = €219,-

Inclusief stof = €289,-

Met contrast = €235,-

Inclusief stof = €359,-

[line type=”1″]

Model 5

Dit is eigenlijk hetzelfde model als rok nummer 1. Bij deze rok zijn er 6 punten, zogenaamde godets, ingezet, waardoor hij meer dan een hele cirkel is. Door de ingezette punten valt de rok heel mooi en danst hij heel erg lekker omdat je hem makkelijk oppakt en hij heerlijk zwiert. Dit model is de absolute topper! Ook hier geldt weer, met contrast valt hij uiteraard weer wat zwaarder uit. Het is uiteraard ook mogelijk om bijvoorbeeld de rok in effen stof te laten maken en de punten en de cirkelstrook bijvoorbeeld in een andere kleur of met noppen.

Prijslijst model 5

Zonder contrast met bies = €139,-

Inclusief stof = €189,-

Met contrast = €155,-

Inclusief stof = €239,-

[line type=”1″]

Model 6

Het laatste model heeft een glad heupstuk en vandaaruit een hele cirkel. De rok heeft maar liefst 4 volants, wat hem een geweldige uitstraling geeft! (En een heerlijk gevoel om te dragen en om in te dansen!) Dit model is niet geschikt om tegen te voeren, hij zou dan te zwaar worden. Er zit wel heel veel stof in en uiteraard ook veel arbeidsuren. (En 33 meter biesband!)

Prijslijst model 6

Zonder contrast met bies = €289,-

Inclusief stof = €399,-

Wordt te zwaar om tegen te voeren.

[boxlink url=”https://www.modaflamenca.nl/winkel/”]GA NAAR DE WINKEL[/boxlink]
[testimonial name=”Valentina” subtitle=”Heel erg bedankt, Ellen!” img=”293″]Tijdens mijn 2de jaar van flamencolessen had ik besloten een echte flamencorok aan te schaffen. Dit bleek niet zo eenvoudig te zijn tot dat ik Ellen ontmoette.

Ellen heeft voor mij een hele mooie rok naar al mijn wensen ge maakt. Ik was zo enthousiast over haar werk, dat ik Ellen gevraagd heb een tweede rok voor mij te naaien. Beide rokken zijn zeer vakkundig gemaakt en ik gebruikt ze met veel plezier .

Heel erg bedankt, Ellen![/testimonial]

Geef een antwoord