De schoenen zijn van Olé tus zapatos. Dit is een bedrijf in Málaga dat sinds 1950 dansschoenen maakt. De schoenen worden van de beste materialen, zowel van binnen als van buiten, en met de hand gemaakt. Ze zitten heerlijk en zijn erg mooi afgewerkt. Er zijn modellen voor de beginnende danser(es) tot de professionele danser(es). Zit je maat of de kleur die je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op. We kunnen dan eventueel de gewenste maat of kleur voor je bestellen.

Beginners Schoenen

Ben je een beginner of wil je gewoon niet al te veel geld uitgeven aan je schoenen?
Dan zijn er de semiprofessionele dansschoenen. Deze zijn in rood en zwart leverbaar. Ze zijn van leer en de binnenvoering is ook van leer. De hak is 5 cm hoog. Dit model heeft een elastiekje om de wreef, wat altijd lekker zit natuurlijk. (En je bijna niet ziet) Uiteraard hebben de hakken en de tenen spijkertjes voor een mooi geluid. In de maten 38 t/m 41. Zit je maat er niet bij, dan kunnen ze natuurlijk besteld worden.

Professionele schoenen

De professionele schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en prijzen. Deze modellen zijn van de beste materialen gemaakt, zowel van binnen als van buiten. Staat je maat er niet bij, dan kan deze altijd besteld worden. Reken wel op 6 weken levertijd, ze worden namelijk met de hand gemaakt.
Model A is een klassiek model met een bandje om de wreef met een gespje. De hak is 6 cm en ze zijn in zwart suede leverbaar in de maten 38 t/m41.
Model B heeft een dubbel bandje om de wreef.Ze zijn leverbaar in rood suede. De hak is 7 cm hoog. Maten 38 t/m 41
Model C heeft naast een gewoon bandje ook en gekruist bandje om de wreef. Leverbaar in paars suede. De hak is 7 cm. Maten 38 t/m 41

En voor de mannen…

Voor de mannen zijn er de enkellaarzen. Ook deze kwaliteit is professioneel. Verkrijgbaar in zwart suede, maat 41 t/m 44.

[boxlink url=”https://www.modaflamenca.nl/winkel/”]GA NAAR DE WINKEL[/boxlink]

Geef een antwoord